Változások A Bőr, Ahogy Öregszel, Tippek Tartani Fiatalabb Keres

bőr

A bőr működik, mint egy fő akadály, amely magában foglalja a légkör. A fő védelmi szervezet szerv a bőr fogantyúval egy halom visszaélés, fontolja meg, hogy tartós a kiszámíthatatlan változások mind a hideg-meleg hőmérséklet szintek, védi a beleket a veszélyes UV-sugarak a napfény, s utána van a folyamatos harc, hogy mindig biztonságos pusztító mikroorganizmusok, valamint a fertőzések, hogy a lehetőséget, hogy rosszul van. Ezek a képességek vannak programozva, hogy a bőr.

Ironikus, mivel az a tény, hogy alapvetően született a bőr egy darabban van a hajlandóság, hogy természetesnek vesszük. Pedig mi sokkal inkább frusztráló az, hogy gyakran akaratlanul is hozzájárul a bántalmazás. Felismeri, hogy a több megsérti a bőr, annál valószínűbb, hogy a képesség, hogy a tanú a csúnya módosítások idő előtt? Bár a szokások jelentős mértékben hozzájárul ezeket a módosításokat, az egyik fő tényező, amely megváltoztatja a teljes megjelenését a bőr lejáró. Az eredmények egyre éves vagy brutális, főleg, amikor a legkevésbé számítottam rá, de ne izgulj amiatt, hogy minden bizonnyal nyilvánosságra, néhány hasznos tipp, hogy biztosan valahogy halasztani a negatív, hogy diszkréten, eredményei megöregedni.

Az eredmények a bőr öregedés vannak osztva két különböző osztályozások, belső, valamint külső. Veleszületett növekvő régi tartalmazza a genetikai smink. Ez a részleteket, hogy az emberek miért a húszas éveikben már fejlesztése, szürke haja, vagy hogy miért bőr öregszik, úgy tűnik, még azelőtt, hogy elérje a 40-es években. Külső öregszik, másrészt ismerteti a hozzájárulás a külső ökológiai tényezők, mint a hosszan tartó napfény expozíció, a dohányzás, valamint a jellemző időjárás. Ezek a rendellenességek, hogy lehet vezérelni.

Nyilvánvaló, hogy nem lehet, a hatalom, ne lejáró de csökkentheti az eljárás. A következő hatékony módszereket alkalmazhat, olyan fiatalos, mint húsz évvel korábban.

Lesz A Bőröd Száraz, Mint A Régi

Minél tovább él a szárazabb a bőröd minden bizonnyal lesz. Száraz bőr egy normális eleme növekvő régi, de a jó hír az, hogy a kiszáradás lehet megoldani csupán segítségével hidratáló krémek. Látni kell azonban, hogy vásárol egy kiváló minőségű krém, így az eredmények minden bizonnyal marad tovább is, hogy nem követeli meg, hogy rendszeresen újra. Lehet továbbá, hogy pat egy réteg krémet, amíg a bőre még mindig kissé nedves tisztítás után.

A többség a szakértők nem javasolják, elkerülve a krémek, amelyek a petrolátum a termékek vagy a parabének. Továbbá néz ki a kenőcsök, amelyek tejsav, alfa-hidroxi-savak vagy ammónium-laktát, mint ezek a súlyosbíthatja azokat, amelyek elég érzékeny a bőröm.

A Bőr Vékony, Mint Te Kor

A bőr öregedéseElőfordult már korábban észrevette, hogy a bőr az idős olyan vékony, hogy nagyon nyom a hálózat a hajszálerek alatt a bőr csupán egy pillantást? Tömeges az idősebb emberek megtapasztalják a ritkuló a bőr, hogy a tényező, hogy úgy tűnhet, törékeny is finom. Egyetlen karcolás hozhat egy igazi könny. Az oka, hogy a bőr thins részben annak a ténynek köszönhető, hogy a bőr veszít néhány a zsíros réteg a bőr alá. A zsírszövet viselkedik, mint egy párnát, de amikor kevés zsírszövet a bőr könnyen törik. Szóval mit lehet tenni kapcsolatban? Tudom, hogy a folyamatos napfény expozíció hozható létre a bőr, hogy lebontják gyorsan azt is, hogy emellett repedések le az elasztin, valamint a kollagén rostok a bőr. Mivel ezek a 2 nagyon fontos elemei csökkenti le a bőr az a vége, hogy sokkal törékenyebb, valamint azt is, hogy végső soron a fészer rugalmasságát. Hogy oldja meg ezt a használhatunk fényvédő SPF minimum 15, mivel segít a teljes megjelenését a bőrnek, miközben az egészséges, kiegyensúlyozott. Meg kell továbbá soha nem hanyagolja el, hogy hidratálja rendszeresen tartani a bőrt a gyengülő gyorsan.

A Bőr Minden Bizonnyal Bágyadtság Végül

Gravitációs erő lehet az én hibám, a megereszkedett bőrt, de emellett meg kell gondolni a csökkent mértékű kollagén, elasztin, valamint a bőr kövér. Az egész, ezek a komponensek jön egymással, ahogy öregszel meg kell várni, hogy egy csomó megereszkedett, hogy megtörténjen. Talán a legjobb alternatíva kell, hogy csökkentse a megereszkedett, hogy nagyon vigyázzon a bőrt, miközben maga fiatalos. Nedvesítsük meg, hidratálja is enni egy egészséges diéta, amely tele van ásványi anyagok, vitaminok. Ha egy kicsit túl késő, hogy ne túl sok megereszkedett megy keresztül, a kozmetikai sebészet. Ez lehet inkább drága, de ez nem elegendő.

Tartsa ezeket a szörnyű öregedés jeleit el mindaddig, amíg betartod a rend, hogy az orvos javasolja. Amíg gondosan ügyel a bőr megfelelő módon kell biztosítani, hogy ahhoz, hogy élvezze a fiatalok előtt az eredményeket az öregedés kezdeni, hogy felfedje.


Vélemény, hozzászólás?