Élő, Egészséges, Boldog Életet – A Kulcsokat Wellness

Az elme, a test, a lélek és a szellemMinden élőlény arra törekszik, optimális egészség, a boldogság, az élet minőségét, ahol van egy egészséges egyensúlyt, hogy az elme, test, lélek, szellem. A végső cél az, hogy életed célját, vagyis, hogy szeress, hogy szeressenek, egészséges legyen. Az élet dob mindent, kétségbeesetten zsonglőrködni, hogy egyensúlyban tartsuk a dolgokat. A darab jött össze, hogy hozzon létre az egyedülálló életünk örökre megváltozik. Ezzel jön egy érzés, egy állapot, a wellness. Ez a kombináció a fizikai, mentális, lelki, szellemi, szociális, környezeti, valamint társadalmi-gazdasági összetevők, amely meghatározza, hogy az általános egészségi állapota.

A rengeteg információt wellness könyvek, magazinok, weboldalak túlnyomó gyakran okoz, még több zavart, mint bármi más, mivel a információforrások időnként ellenzi a másik egy adott témában. Például a táplálkozás egyesek azt mondják, késő este enni vezet súlygyarapodás, míg mások hangsúlyozzák, hogy ez a teljes mennyiségű táplálékhoz nap mint nap, hogy meghatározza, testsúly gyarapodás/veszteség; pedig a gyakorlat, egy ígéret, egy varázslatos lapos has a saját egyedi gép, vagy diétás termék, míg mások erősen ajánljuk, hogy ez csak akkor valósítható meg, ha teljes test zsír csökken. Fontos, hogy az információ származik, egy megbízható forrás, szilárd bizonyíték támogatja azt az állítást. A szolgáltatások használata, a hiteles szakmai területen nagy előnye, mint ahogy lesz a válaszokat, de legyen tisztában a mostani felfedezés, a kutatás.

Az biztos, hogy nem nagy tudomány, hogy képes legyen megérteni, hogyan kell élni az egészséges élet; a legtöbb tudjuk az alapokat, de van több is, nem? Életmód egyre magas tempójú miatt a technológiai fejlődés, a magasabb megélhetési költségek, amely végül eredmények a stressz, mértéktelen evés, hullámvasút érzelmek, amely ahhoz vezet, hogy az egészségügyi, hogy elhanyagolt. Könnyebbé válik annak érdekében, gyorsétterem, ugrás gyakorlása, valamint kölcsönhatásba a barátok online, ahelyett, hogy valójában nem járt el személyesen. Ez káros, hogy a jól-lét, a vezető oka a globális egészségügyi problémák, mint az elhízás, szívbetegség, cukorbetegség, rák, depresszió. A krónikus betegségek, mint ezek megelőzhető azzal, hogy a szükséges óvintézkedéseket, hogy a kis életmódváltás, hogy pozitív hatással lehet a wellness is. Sajnos, csak kis arányban a társadalom aktívan fenntartani és/vagy javítása, az életvitel, mivel a többi továbbra is hagyja az egészségügyi dia, illetve a krónikus betegségek sky-rocket.

Mindannyian hallottunk az a mondás, hogy ‘a pénz nem boldogít, de bizonyos értelemben ez igaz.

Munkahelyi stressz

Egy nemrégiben készült tanulmány azt jelezte, hogy növekszik a látszólagos jólét növekedésével jövedelem; azonban, ha a jövedelem emelkedik elmúlt egy bizonyos szintet, érzelmeket (például boldogság, szeretet) általában inkább szint miatt le, hogy a munkahelyi stressz, a boldogtalanság. Alacsonyabb jövedelmű kapcsolódott több szomorúságot, stressz; egyre szóval, a szegénység, a betegség előfordulása. Figyelembe véve ezt, ott vannak azok, mindkét véglet, hogy a csúcs az egészség, a boldogság, mivel képesek, hogy fenntartsák az egyensúlyt az elemeket, amelyek megfelelnek az egyedi igények, vágyak között, annak ellenére, hogy nagyon gazdag, vagy szegény. Természetesen sok tényező befolyásolja, hogy egy adott helyzetben; azonban a tanulmány bemutatja, milyen fontos a mérleg szerint azok az értékek, törekvések. A legtöbb élő kiegyensúlyozatlan életmód, ami csökkenti a wellness. Például a testi egészség is lehet jó, mert a rendszeres testmozgást enni egy tápláló, jól egyensúly étrend; de túl sokat dolgozol, családi problémák, nem szocializálódnak elég a barátaival. A kulcs az, hogy fenntartsák az egyensúlyt a különböző összetevők, wellness.

Fizikailag vesz részt olyan tevékenységben, amely növeli a pulzusszámot, csak egy pár alkalommal egy héten lehet javítani az egészségét jelentősen. Ez nem jelenti azt, hogy csatlakoznak az edzőterembe, ha ez nem tetszik. Egy kicsit sétálni, úszni vagy kerékpározni, csatlakozzon egy tánciskola, vagy jóga, vagy csak egyszerűen otthon mozogni, hogy a Zumba DVD-t. Bármi lehet, vannak korlátlan lehetőségeket. A kulcs az, hogy találunk valamit csinálsz, a rendszeres testmozgást, a barátok támogatása, valamint családi (hogy őket is benne lesz is előnyösebb, mivel erősíti a kapcsolatokat). Kombinálva ezt a jó táplálkozási szokások növeli eredmények még inkább. Legyen egyszerű; enni egy kiegyensúlyozott étrend teljes, a természetes ételek, elkerülve a telített, mind transz zsírok (elkerülése érdekében, vagy legalább korlátozza átvétel), vigyázz, az adagok mérete, grill nem fry, igyon alkoholt, mértékkel, iszik elég vizet. Vannak online élelmiszer-napló, amelyek nagy azok számára, akik szeretnék ötleteket, étkezés, nyomon követni, hogy mit esznek a mennyiségű kalóriát fogyasztott. Tanulás, hogyan kell olvasni élelmiszer-címkék ajánlott, mivel sok termék vannak címkézve, mint “egészséges”, “alacsony zsírtartalmú” vagy, hogy csökken a cukor, de figyelmeztetett, hogy ezek gyakran nagyon hasonló a ‘egészségtelen’ társaik.

Erős tudományos bizonyíték, amely a kapcsolat a test, mind a lélek, ezért fenntartása, egészséges táplálkozás, testmozgás, szokások jelentős lépés a helyes irányba, hogy jobb egészségi állapot. Annak fontosságát, hogy a mentális, érzelmi egészsége nagymértékben alulexponált, valamint figyelembe kell venni olyan fontos, mint a testi egészség. Érzelmeket kiváltó élettani változások a szervezetben, tartós, negatív érzelmi egészségügyi vezethet, hogy a hormon-egyensúly, a magas vérnyomás, a gyengébb immunrendszer, a depresszió, valamint különböző egyéb veszélyeztető egészségügyi feltételek.

Miért feldühödött, amikor egy másik vezető egy autó jelent valamit, hogy ki a szabályozás? A feldühödött érzelmek csak akkor van hatással az egészségre, mivel a vérnyomás emelkedik, hangulat egyre merészebb, míg a másik sofőr megy, sértetlenül. Miért lesz egy érzelmi evő? Az élelmiszer nem fogja megoldani a problémát! A tanulás irányítani az érzelmeit, hogy hogyan reagálsz a különböző helyzetekben biztosan javulni fog a belső homeosztázis. Ismerje meg a stressz-kezelési technikák, nyugi (fontolja meg, meditáció, jóga, vagy csak a levegőt), beszélnie kell valakivel, pozitív, csak mosolyogni.

A kapcsolatok másik fontos tényező.

Mindannyian szeretnénk, hogy tartozás érzése, hogy valami meg, hogy szeressenek. Megtalálni az ideje, hogy beszéljen a szeretteit, látogatás vagy még hívja fel a barátok gyakrabban, szervez rendszeres összejövetelek, új barátokat, csatlakoznak a tagság vagy osztály. Bármennyire is nehéz lehet, kapcsoljuk ki a elektronikus készülék beszél egy igazi ember!

Győződjön meg róla, hogy alszik a 7-8 órát egy nap, mivel hiányosságok aludni is erősen befolyásolja a kognitív teljesítményt, mert súlya ingadozásait, a cukorbetegség, valamint egyéb élettani egyensúlyhiány. Is lehet tanulni valamit, új amikor lehetőség adódik rá. Az agy csodálatos, etetés, új információk nem csak növeli a mentális egészség, de szintén javítja a szellemi jól-lét. Csinál valamit jelentése szerint az értékek egy másik hajtóerő, hogy a boldogság. Ez nem azt jelenti, otthagyja a munkáját, hogy ne élvezd, amíg ez nem mindig lehetséges, de megvan az ereje, hogy a lépéseket, hogy egy hosszú távú befektetés ahhoz, hogy ez a jövőben változni. Néhány szerencsés, hogy hívja a munkájukat, a szenvedély, nem kell, hogy fontolja meg, ez a ‘munka’, de ez egy kis lakossággal. Részt vevő egyházi programok, vagy a tartozás egy jótékonysági szervezet egy nagyszerű módja annak, hogy növeljék a lélek, a szellem. http://hosszueletublog.info

Az élet csodálatos, mindannyian megérdemeljük, hogy élvezze azt, hogy a legteljesebb. Vannak dolgok, amiket nem tudunk befolyásolni, de leginkább a miénk a választás hatalma, hogyan kell élni, s reagálni. Kis lépéseket, hogy bemutassam egészségesebb szokások is jelentős különbség, hogy a teljes egészség, emlékezve arra, hogy fenntartsák a konstruktív egyensúlyt az összes komponens. Ne várj addig, amíg már túl késő van, amit nehéz visszafordítani. Élő, egészséges, boldog, élő!


Vélemény, hozzászólás?